Καλώς ορίσατε στο 20ο επεισόδιο του Startup Stories.

Καλεσμένος σε αυτό το επεισόδιο είναι ο Θοδωρής Σπηλιώτης, ιδρυτής και δημιουργός της E-Survey μιας πλατφόρμας που δίνει τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσει οποιοσδήποτε το έχει ανάγκη έρευνες καταναλωτών και να πάρει τα αποτελέσματα αυτών στο κινητό του σε ζωντανό χρόνο.

Ο Θοδωρής μιλάει για όλη του τη πορεία και αναλύει τόσο την ιδέα της E-Survey όσο και το τι προηγήθηκε αυτής. Μιλάει για τη προηγούμενη, όχι και τόσο επιτυχημένη προσπάθεια που έκανε και τι γνώσεις πήρε μέσα από εκείνη.

E-Survey

e-surveyΗ E-Survey είναι μία πλατφόρμα που προσφέρει υπηρεσίες έρευνας μέτρησης ικανοποίησης πελατών σε κινητό ή σταθερό σημείο μέσω tablet σε πραγματικό χρόνο. Οι επιχειρηματίες μπορούν μέσα από τη πλατφόρμα να δημιουργήσουν ερωτηματολόγια με όποιο τύπο ερωτήσεων επιθυμούν και να λάβουν σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα της έρευνας τους. Αν η επιχείρηση έχει πολλά σημεία παρουσίας, ο επιχειρηματίας μπορεί εύκολα και γρήγορα να συγκρίνει και να αξιολογήσει τα καταστήματα ξεχωριστά όπως επίσης και το προσωπικό. Οι πληροφορίες είναι ανώνυμες άρα και αξιόπιστες και έτσι είναι εύκολο για την επιχείρηση να χαράξει στρατηγική και να κερδίσει χρόνο  έναντι του ανταγωνισμού.

Θοδωρής ΣπηλιώτηςThodoris Spiliotis

Ο Θοδωρής Σπηλιώτης είναι απόφοιτος Ηλεκτρονικός Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Τηλεματική (Middlesex University) και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) Kingston University. Έχει αρκετά χρόνια εμπειρία σε εταιρίες τεχνολογίας σε θέσεις κυρίως Marketing, R&D και στρατηγικού σχεδιασμού και πρόσφατα εμπνεύστηκε και ίδρυσε την E-Survey.

Κλείνοντας

Ακούστε τη συνέντευξη και στείλτε μου ή γράψτε παρακάτω τα σχόλια σας. Αν νομίζετε ότι υπάρχουν περισσότερα πράγματα που θα θέλατε να μάθετε από τον Θοδωρή και δεν τα αναφέραμε, τότε στείλτε τα μου και εγώ αν είναι αρκετά θα προσπαθήσω να κάνω ένα follow back ή ακόμα και ένα δεύτερο επεισόδιο.

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν βοηθούσατε στο να μάθουν περισσότεροι την ύπαρξη του Startup Stories. Υπάρχουν αρκετοί και διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να το κάνετε αυτό.

  1. Ο πρώτος είναι να κοινοποιήσετε το αυτό επεισόδιο μέσα από τα προφίλ σας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχετε.
  2. Ο δεύτερος τρόπος είναι να πείτε, σε όποιον πιστεύετε ότι θα τον ενδιέφερε η θεματολογία αυτού του Podcast, για την ύπαρξη του.
  3. Ο τρίτος είναι να γράψετε μία κριτική στη σελίδα του podcast στο iTunes.

Σας ευχαριστώ πραγματικά για την υποστήριξη σας. Θα περιμένω τα σχόλια σας τόσο εδώ όσο και στο group της εκπομπή στο Facebook.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα σας εύχομαι να είστε και να περνάτε υπέροχα!

Links

Startup Stories