Καλώς ορίσατε στο 17ο επεισόδιο του Startup Stories. Σε αυτό το επεισόδιο καλεσμένος είναι ο Πάρις Κασιδιάρης, ένας εκ των συνιδρυτών της Sourcelair. Σε αυτό το επεισόδιο είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς με τον Πάρη μιλάμε για μία υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο να γράφει κώδικα μέσα σε ένα web browser οπουδήποτε και χωρίς να εγκαταστήσει τίποτα.

Η Sourcelair είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα υπηρεσία καθώς πολύ εύκολα οποιοσδήποτε μπορεί να ξεκινήσει να γράφει κώδικα ενώ ταυτόχρονα όλα του τα αρχεία αποθηκεύονται στο cloud.

Φυσικά με τον Πάρη μιλάμε για την ιστορία πίσω από τη Sourcelair, μου λέει για τη χρηματοδότηση που έχουν λάβει από την Εθνική Τράπεζα αλλά για τη καθημερινότητα ενός Startup Founder.

Ακούστε τη συνέντευξη και στείλτε μου ή γράψτε παρακάτω τα σχόλια σας. Αν νομίζετε ότι υπάρχουν περισσότερα πράγματα που θα θέλατε να μάθετε από τον Πάρη και δεν τα αναφέραμε, τότε στείλτε τα μου και εγώ αν είναι αρκετά θα προσπαθήσω να κάνω ένα follow back ή ακόμα και ένα δεύτερο επεισόδιο.

Sourcelair

sourcelairΗ SourceLair ιδρύθηκε ως εταιρία το 2013, ενώ το κύριο προϊόν της λανσαρίστηκε στις αρχές του 2011 ως pet project των συνιδρυτών της. To SourceLair είναι ένα website που δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο να γράφει κώδικα μέσα σε ένα web browser οπουδήποτε και χωρίς να εγκαταστήσει τίποτα.

To SourceLair αριθμεί πάνω από 30,000 χρήστες παγκοσμίως, έχει ήδη επί πληρωμή πελάτες, ενώ πρόσφατα η Εθνική Τράπεζα συμμετείχε με επένδυση €200,000 στο μετοχικό του κεφάλαιο

Πάρις Κασιδιάρης

Πάρις ΚασιδιάρηςO Πάρις Κασιδιάρης είναι ένας από τους συνιδρυτές της SourceLair. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το χώρο του web development ενώ είναι ενεργό μέλος σε αρκετά από τα coding meetups στην Αθήνα. Το 2009 πέρασε στη σχολή Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, όπου και γνωρίστηκε με τα υπόλοιπα μέλη της SourceLair.

Κλείνοντας

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν βοηθούσατε στο να μάθουν περισσότεροι την ύπαρξη του Startup Stories. Υπάρχουν αρκετοί και διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να το κάνετε αυτό.

  1. Ο πρώτος είναι να κοινοποιήσετε το αυτό επεισόδιο μέσα από τα προφίλ σας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχετε.
  2. Ο δεύτερος τρόπος είναι να πείτε, σε όποιον πιστεύετε ότι θα τον ενδιέφερε η θεματολογία αυτού του Podcast, για την ύπαρξη του.
  3. Ο τρίτος είναι να γράψετε μία κριτική στη σελίδα του podcast στο iTunes.

Σας ευχαριστώ πραγματικά για την υποστήριξη σας. Θα περιμένω τα σχόλια σας τόσο εδώ όσο και στο group της εκπομπή στο Facebook.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα σας εύχομαι να είστε και να περνάτε υπέροχα!

Links

Startup Stories