Καλώς ορίσατε στο 19ο επεισόδιο του Startup Stories.

Σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 έχουμε ακόμη ένα ενδιαφέρον επεισόδιο στο Startup Stories. Καλεσμένος αυτή την εβδομάδα είναι ο Γεράσιμος Τσιάμαλος, ιδρυτής του CSSIgniter.

O Γεράσιμος μοιράζεται μαζί μας όλη την ιστορία πίσω από το CSSIgniter. Με έναν απόλυτα ειλικρινή τρόπο μας λέει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και τα λάθη που έκανε με αποτέλεσμα την αρχική αποτυχία του εγχειρήματος. Μέσα από τα λάθη αυτά όμως ο Γεράσιμος έμαθε αρκετά πράγματα και κάνοντας ένα βήμα πίσω για να ανασυγκροτήσει τις σκέψεις του και ταυτόχρονα δουλεύοντας πολύ σκληρά,  κατάφερε να βρει το σωστό τρόπο έτσι ώστε να κάνει το CSSIgniter να ξεχωρίσει.

Το επεισόδιο είναι γεμάτο πληροφορίες, ειδικά όσον αφορά το συνδρομητικό επιχειρηματικό μοντέλο αλλά και το affiliate marketing.

Πραγματικά νομίζω ότι αξίζει να ακούσετε την ιστορία του Γεράσιμου καθώς μέσα από αυτή μπορείτε να βρείτε πολύτιμα ψήγματα γνώσης που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το δικό σας βήμα.

CSSIgniter

Tο cssigniter είναι η πρώτη Ελληνική εταιρία που σχεδιάζει και προσφέρει premium wordpress αλλά και HTML5 themes. Με μόλις 49$ το χρόνο οποιοσδήποτε μπορεί να αποκτήσει δεκάδες premium themes και να έχει μία πραγματικά world class υποστήριξη για ένα ολόκληρο χρόνο.

Γεράσιμος Τσιάμαλος

tsiamalos gerasimosΟ Γεράσιμος Τσιάμαλος ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο του Web Design τα τελευταία 15 χρόνια. Σπούδασε στο Ηνωμένο Βασίλειο και ασχολήθηκε επαγγελματικά στην Ελλάδα έχοντας στο ενεργητικό του αρκετά projects. Μετά από αρκετά χρόνια ενασχόλησης αποφάσισε να δημιουργήσει το cssigniter, τη πρώτη Ελληνική εταιρία δημιουργίας Premium WordPress Themes.

Κλείνοντας

Ακούστε τη συνέντευξη και στείλτε μου ή γράψτε παρακάτω τα σχόλια σας. Αν νομίζετε ότι υπάρχουν περισσότερα πράγματα που θα θέλατε να μάθετε από τον Γεράσιμο και δεν τα αναφέραμε, τότε στείλτε τα μου και εγώ αν είναι αρκετά θα προσπαθήσω να κάνω ένα follow back ή ακόμα και ένα δεύτερο επεισόδιο.

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν βοηθούσατε στο να μάθουν περισσότεροι την ύπαρξη του Startup Stories. Υπάρχουν αρκετοί και διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να το κάνετε αυτό.

  1. Ο πρώτος είναι να κοινοποιήσετε το αυτό επεισόδιο μέσα από τα προφίλ σας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχετε.
  2. Ο δεύτερος τρόπος είναι να πείτε, σε όποιον πιστεύετε ότι θα τον ενδιέφερε η θεματολογία αυτού του Podcast, για την ύπαρξη του.
  3. Ο τρίτος είναι να γράψετε μία κριτική στη σελίδα του podcast στο iTunes.

Σας ευχαριστώ πραγματικά για την υποστήριξη σας. Θα περιμένω τα σχόλια σας τόσο εδώ όσο και στο group της εκπομπή στο Facebook.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα σας εύχομαι να είστε και να περνάτε υπέροχα!

Links

Startup Stories