Καλώς ορίσατε στο 25ο επεισόδιο του Startup Stories.

Στο επεισόδιο αυτό θα γνωρίσουμε τη Κατερίνα Εξακουστίδου και τον Άκη Πανταζή, ιδρυτές της VitAbroad. Η Κατερίνα και ο Άκης μας θα μας εξηγήσουν τι είναι ο ιατρικός τουρισμός και πως η VitAbroad έχει έρθει να καλύψει ένα κενό που ανακάλυψαν ότι υπήρχε στην Ελληνική αγορά.

Η VitAbroad αποτελεί μία εταιρεία facilitator η οποία παρέχει υπηρεσίες ιατρικού τουρισμού σε ασθενείς του εξωτερικού προκειμένου οι τελευταίοι να αποκομίσουν μία ξεχωριστή εμπειρία κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους στην Ελλάδα. Ενδεικτικά, τα προσφερόμενα πακέτα ιατρικού τουρισμού περιλαμβάνουν κάθε ιατρική θεραπεία ή επέμβαση που εκτελείται στην Ελλάδα, συμβουλευτικές υπηρεσίες ιατρικής φύσεως (δεύτερη γνώμη), check ups καθώς και-σε συνδυασμό ή μεμονωμένα-υπηρεσίες διαμονής, μεταφοράς και υπηρεσίες εναλλακτικού τουρισμού (ευεξίας, αποκατάστασης).

Τι θα ακούσετε σε αυτό το επεισόδιο

  • Τι είναι ο ιατρικός τουρισμός
  • Πόσο διαδεδομένος είναι ο ιατρικός τουρισμός στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Τι ακριβώς είναι και τι κάνει η VitAbroad
  • Ποιο το μοντέλο της VitAbroad

Κλείνοντας

Ακούστε τη συνέντευξη και στείλτε μου ή γράψτε παρακάτω τα σχόλια σας. Αν νομίζετε ότι υπάρχουν περισσότερα πράγματα που θα θέλατε να μάθετε από τον Άκη και τη Κατερίνα και δεν τα αναφέραμε, τότε στείλτε τα μου και εγώ αν είναι αρκετά θα προσπαθήσω να κάνω ένα follow back ή ακόμα και ένα δεύτερο επεισόδιο.

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν βοηθούσατε στο να μάθουν περισσότεροι την ύπαρξη του Startup Stories. Υπάρχουν αρκετοί και διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να το κάνετε αυτό.

  1. Ο πρώτος είναι να κοινοποιήσετε το αυτό επεισόδιο μέσα από τα προφίλ σας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχετε.
  2. Ο δεύτερος τρόπος είναι να πείτε, σε όποιον πιστεύετε ότι θα τον ενδιέφερε η θεματολογία αυτού του Podcast, για την ύπαρξη του.
  3. Ο τρίτος είναι να γράψετε μία κριτική στη σελίδα του podcast στο iTunes.

Σας ευχαριστώ πραγματικά για την υποστήριξη σας. Θα περιμένω τα σχόλια σας τόσο εδώ όσο και στο group της εκπομπή στο Facebook.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα σας εύχομαι να είστε και να περνάτε υπέροχα!

Links

Startup Stories