Το σημερινό επεισόδιο έχει ως καλεσμένος τον Γιάννη Παπαδάκη, CEO και συνιδρυτή της Pollfish.

Ο Γιάννης μιλάει για την ιστορία της Pollfish και τι ακριβώς κάνει η πλατφόρμα που έχουν δημιουργήσει. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στη πολύ πρόσφατη επένδυση που η Pollfish δέχτηκε, ύψους 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων αλλά και στην αρχική επένδυση που είχαν λάβει. Ο Γιάννης μας εξηγεί το όραμα της εταιρίας και το τι σκοπεύουν να κάνουν με τα χρήματα αυτά. Ένα ακόμη ενδιαφέρον κομμάτι της συνέντευξης είναι οι δυσκολίες που αρχικά αντιμετώπισαν αλλά και το ποια είναι η καθημερινότητα του ως Startup Founder.

Pollfish

pollfish_LogoH Pollfish έχει δημιουργήσει μία διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει σε οποιονδήποτε τη δυνατότητα να πραγματοποιεί έρευνες σε μορφή ερωτηματολογίων πολύ εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να βρει ο ίδιος άτομα να συμπληρώσουν την έρευνά του. Ένας ενδιαφερόμενος μπαίνει στο www.pollfish.com, όπου μπορεί να συντάξει εύκολα ένα ερωτηματολόγιο. Έπειτα, διαλέγει το προφίλ των ατόμων που θα ήθελε να συμμετάσχουν στην έρευνά του καθώς και το πλήθος των απαντήσεων που επιθυμεί. Το σύστημά μας αυτόματα διανέμει το ερωτηματολόγιο και τα αποτελέσματα αρχίζουν να εμφανίζονται άμεσα.

H Pollfish έχει ήδη λάβει δύο γύρους χρηματοδοτήσεων με τον τελευταίο να είναι ύψους 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Γιάννης Παπαδάκης

Papadakis JohnΟ Γιάννης Παπαδάκης είναι ο CEO και ένας εκ των συνιδρυτών της Pollfish. Έχει κάνει σπουδές ως Μηχανικός Υπολογιστών στο πανεπιστήμιο Πατρών και πολύ γρήγορα μετά την αποφοίτηση του δημιούργησε την Pollfish με την βοήθεια των Αντρέα Βούρκο, Γιάννη Ζαούδη και Ζήση Μπέλλα.

Κλείνοντας

Ακούστε τη συνέντευξη και στείλτε μου ή γράψτε παρακάτω τα σχόλια σας. Αν νομίζετε ότι υπάρχουν περισσότερα πράγματα που θα θέλατε να μάθετε από τον Γιάννη και δεν τα αναφέραμε, τότε στείλτε τα μου και εγώ αν είναι αρκετά θα προσπαθήσω να κάνω ένα follow back ή ακόμα και ένα δεύτερο επεισόδιο.

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν βοηθούσατε στο να μάθουν περισσότεροι την ύπαρξη του Startup Stories. Υπάρχουν αρκετοί και διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να το κάνετε αυτό.

  1. Ο πρώτος είναι να κοινοποιήσετε το αυτό επεισόδιο μέσα από τα προφίλ σας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχετε.
  2. Ο δεύτερος τρόπος είναι να πείτε, σε όποιον πιστεύετε ότι θα τον ενδιέφερε η θεματολογία αυτού του Podcast, για την ύπαρξη του.
  3. Ο τρίτος είναι να γράψετε μία κριτική στη σελίδα του podcast στο iTunes.

Σας ευχαριστώ πραγματικά για την υποστήριξη σας. Θα περιμένω τα σχόλια σας τόσο εδώ όσο και στο group της εκπομπή στο Facebook.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα σας εύχομαι να είστε και να περνάτε υπέροχα!

Links

Startup Stories