Καλώς ορίσατε στο 26ο επεισόδιο του Startup Stories.

Αυτό όπως ίσως προσέξατε και στο τίτλο (Season Finale) είναι ένα ιδιαίτερο επεισόδιο. Μετά από 25 επεισόδια, 23 με συνεντεύξεις από startups εταιρίες και ένα με συνέντευξη μίας μη κερδοσκοπικής εταιρίας με αντικείμενο όμως την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, φτάσαμε στο τέλος αυτού του πρώτου κύκλου του podcast.

Η αλήθεια είναι ότι αρχικά δεν είχα σκοπό να χωρίσω το podcast σε κύκλους, όμως τη δεδομένη στιγμή νομίζω ότι είναι το ιδανικό πράγμα που μπορώ να κάνω. Κατ’αρχάς χρειάζομαι ένα διάλειμμα για να κάνω ολιγοήμερες διακοπές και να πάω το μικρό μου γιο στη παραλία. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό το Startup Stories να έχει μια συνέπεια. Από την αρχή ήθελα κάθε Παρασκευή να υπάρχει ένα νέο επεισόδιο και νομίζω ότι σχεδόν τα κατάφερα. Έτσι λοιπόν σκέφτηκα να πάρω μερικές ημέρες άδεια από τον εαυτό μου και να γεμίσω τις μπαταρίες μου.

Ο δεύτερος λόγος, που μεταξύ μας είναι και ο πλέον σημαντικός, είναι ότι θέλω να σχεδιάσω καλύτερα το Podcast. Πλέον γνωρίζω πολύ καλύτερα το χρόνο που χρειάζεται η παραγωγή του κάθε επεισοδίου αλλά και από τις συζητήσεις μαζί σας νομίζω ότι έχω καταλάβει καλύτερα το τι σας ενδιαφέρει και το τι θέλετε να μάθετε από κάθε καλεσμένο. Έχω σκοπό λοιπόν να κάνω μία λίστα από καλεσμένους και να οργανώσω καλύτερα την όλη διαδικασία και παραγωγή των επεισοδίων.

Επιπλέον έχω στο μυαλό μου και μία άλλη δομή που θα ήθελα να δοκιμάσω, τουλάχιστον για μερικά επεισόδια, και θα ήθελα τη γνώμη σας. Σκέφτομαι κάποια επεισόδια να είναι σε μορφή Panel όπου θα έχουμε περισσότερους καλεσμένους και θα μιλάμε για ένα συγκεκριμένο θέμα. Θα ήθελα να μάθω αν θα σας ενδιέφερε μία τέτοια μορφή και αν ναι τι θέματα θα θέλατε να ακούσετε;

Εδώ λοιπόν χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Θα ήθελα να μου γράψετε την άποψη σας για το Startup Stories. Να μου πείτε τι σας αρέσει, τι δεν σας αρέσει και φυσικά να μου προτείνετε ανθρώπους και startups που θα σας ενδιέφερε να ακούσετε. Ο σκοπός μου είναι να κάνουμε αυτό το Podcast όσο πιο ενδιαφέρον γίνεται. Ξέρω ότι ο χρόνος που αφιερώνετε κάθε εβδομάδα για να ακούσετε αυτό το Podcast είναι πολύτιμος, οπότε θέλω να τον εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Στείλτε μου τις απόψεις σας από τη σελίδα επικοινωνίας είτε με μορφή μηνύματος ή με τη μορφή ηχητικού μηνύματος. Εγώ θα διαβάσω όλα τα μηνύματα και θα απαντήσω σε όλους σας.

Κλείνοντας θέλω να σας πω ότι το μικρό αυτό διάλειμμα δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι το Podcast θα σταματήσει. Το Podcasting και το Startup Stories είναι κάτι που πραγματικά διασκεδάζω να κάνω και ελπίζω να το κάνω για πολύ καιρό ακόμα.

Κλείνοντας

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν βοηθούσατε στο να μάθουν περισσότεροι την ύπαρξη του Startup Stories. Υπάρχουν αρκετοί και διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να το κάνετε αυτό.

  1. Ο πρώτος είναι να κοινοποιήσετε το αυτό επεισόδιο μέσα από τα προφίλ σας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχετε.
  2. Ο δεύτερος τρόπος είναι να πείτε, σε όποιον πιστεύετε ότι θα τον ενδιέφερε η θεματολογία αυτού του Podcast, για την ύπαρξη του.
  3. Ο τρίτος είναι να γράψετε μία κριτική στη σελίδα του podcast στο iTunes.

Σας ευχαριστώ πραγματικά για την υποστήριξη σας. Θα περιμένω τα σχόλια σας τόσο εδώ όσο και στο group της εκπομπή στο Facebook.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα σας εύχομαι να είστε και να περνάτε υπέροχα!

Links