Καλώς ορίσατε στο 24ο επεισόδιο του Startup Stories.

Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος για το επεισόδιο αυτό καθώς ο καλεσμένος μας πραγματικά μοιράζεται μαζί μας την ιστορία όχι μίας αλλά δύο startup εταιριών. Μάλιστα η πρώτη ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα και εμπεριέχει πάρα πολλές πληροφορίες και συμβουλές καθώς πρόκειται για μία startup η οποία πρακτικά απέτυχε και ως γνωστόν σε ιστορίες με όχι και τόσο επιτυχημένο τέλος μπορούμε να βρούμε πολλές και πολύτιμες συμβουλές.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Ζωντανό, έναν εκ των συνιδρυτών του Locish και πλέον της Weengs. Ο Γρηγόρης με μεγάλη ειλικρίνεια μας μιλάει για το τι πήγε στραβά στη Locish, τι θα απέφευγαν αν είχαν τις γνώσεις και τη έμπειρια που έχουν σήμερα και τι θα έκαναν διαφορετικά. Φυσικά εκτός αυτού μας μιλάει για τη νέα προσπάθεια που εδώ και λίγο καιρό έχουν ξεκινήσει μαζί με τον Αλέξη Χριστοδούλου, τη Weengs.

Τέλος η συζήτηση δε μένει εκεί αφού μιλάμε και γενικότερα για τις Startup εταιρίες και ο Γρηγόρης μοιράζεται μαζί μας τις εμπειρίες του και δίνει τις δικές του συμβουλές.

Τι θα ακούσετε σε αυτό το επεισόδιο

 • Τι είναι το Locish
 • Όλη η ιστορία της Locish από τη δημιουργία έως και το κλείσιμο
 • Γιατί απέτυχε το Locish
 • Τι είναι το Weengs
 • Πότε είναι καλό ένας Founder να σταματήσει μία Startup εταιρία
 • Πως να ξεκινήσεις μία εταιρία στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Πόσο σημαντική είναι η ομάδα στην επιτυχία ενός Startup
 • Τι πρέπει να προσέξετε στην δημιουργία μίας Startup εταιρίας

Κλείνοντας

Ακούστε τη συνέντευξη και στείλτε μου ή γράψτε παρακάτω τα σχόλια σας. Αν νομίζετε ότι υπάρχουν περισσότερα πράγματα που θα θέλατε να μάθετε από τον Γρηγόρη και δεν τα αναφέραμε, τότε στείλτε τα μου και εγώ αν είναι αρκετά θα προσπαθήσω να κάνω ένα follow back ή ακόμα και ένα δεύτερο επεισόδιο.

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν βοηθούσατε στο να μάθουν περισσότεροι την ύπαρξη του Startup Stories. Υπάρχουν αρκετοί και διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να το κάνετε αυτό.

 1. Ο πρώτος είναι να κοινοποιήσετε το αυτό επεισόδιο μέσα από τα προφίλ σας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχετε.
 2. Ο δεύτερος τρόπος είναι να πείτε, σε όποιον πιστεύετε ότι θα τον ενδιέφερε η θεματολογία αυτού του Podcast, για την ύπαρξη του.
 3. Ο τρίτος είναι να γράψετε μία κριτική στη σελίδα του podcast στο iTunes.

Σας ευχαριστώ πραγματικά για την υποστήριξη σας. Θα περιμένω τα σχόλια σας τόσο εδώ όσο και στο group της εκπομπή στο Facebook.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα σας εύχομαι να είστε και να περνάτε υπέροχα!

Links

Startup Stories