Καλώς ορίσατε στο 12ο επεισόδιο του Startup Stories. Σε αυτό το επεισόδιο μιλάω με το Γιώργο Γάτο έναν εκ των τριών συνιδρυτών της Incrediblue. Πολλοί πιθανόν να γνωρίζετε το Γιώργο από την ενασχόληση του με τον χώρο των Startups μέσα από το Open Coffee Θεσσαλονίκης όπου και είναι υπεύθυνος για τη διοργάνωση του.

Ο Γιώργος μας μιλάει για την Incrediblue. Μας εξηγεί τι ακριβώς κάνει η πλατφόρμα της Incrediblue και πως μπορεί να βοηθήσει όλους μας να κάνουμε φθηνές και ποιοτικές διακοπές. Μέσα από αυτή τη συνέντευξη όμως θα μάθετε το πώς γεννήθηκε η ιδέα της εταιρίας, πως χρηματοδοτήθηκε αυτή αλλά και δύο πράγματα που είναι πιθανόν να μη γνωρίζετε. Το πρώτο είναι ότι για πρώτη φορά, ο Γιώργος, μιλάει για τη νέα χρηματοδότηση που ετοιμάζεται να ανακοινώσει η εταιρία. Το δεύτερο εξίσου σημαντικό είναι ότι παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία της εταιρίας που πραγματικά θα βοηθήσει όλους όσους ενδιαφέρονται για ποιοτικές διακοπές με σκάφος.

Τελειώνοντας δε θα μπορούσαμε να μη κάνουμε μια συζήτηση για τις Startups και γενικά το οικοσύστημα των startups στη Θεσσαλονίκη.

Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, που η αλήθεια είναι ότι κράτησε λίγο παραπάνω αλλά νομίζω ότι αξίζει το χρόνο σας.

Incrediblue

incrediblueΗ Incrediblue είναι μία online πλατφόρμα διακοπών με σκάφος. Μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας μπορούν οι ιδιοκτήτες σκαφών να καταχωρίσουν το σκάφος τους με κάθε λεπτομέρεια και να το ενοικιάσουν στους ενδιαφερόμενους. Από την πλευρά τους, οι ταξιδιώτες μπορούν να αναζητήσουν και να ενοικιάσουν απευθείας το ιστιοπλοϊκό ή το μηχανοκίνητο σκάφος της αρεσκείας τους με πολύ απλό τρόπο.

Γιώργος Γάτος

georgios-gatos

 

Ο Γιώργος Γάτος είναι ένας εκ των τριών συνιδρυτών της Incrediblue. Σπούδασε στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη συνέχεια εργάστηκε ως σύμβουλος βοηθώντας καινοτόμες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν. Είναι ένα από τα πολύ ενεργά μέλη της Startup κοινότητας στη Θεσσαλονίκη αφού από το 2010 είναι ένας εκ των διοργανωτών του Open Coffee ενώ ανήκει και στην ιδρυτική ομάδα του TEDxThessaloniki

Κλείνοντας

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν βοηθούσατε στο να μάθουν περισσότεροι την ύπαρξη του Startup Stories. Υπάρχουν αρκετοί και διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να το κάνετε αυτό.

  1. Ο πρώτος είναι να κοινοποιήσετε το αυτό επεισόδιο μέσα από τα προφίλ σας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχετε.
  2. Ο δεύτερος τρόπος είναι να πείτε, σε όποιον πιστεύετε ότι θα τον ενδιέφερε η θεματολογία αυτού του Podcast, για την ύπαρξη του.
  3. Ο τρίτος είναι να κάνετε μία κριτική στη σελίδα του podcast στο iTunes.

Σας ευχαριστώ πραγματικά για την υποστήριξη σας. Θα περιμένω τα σχόλια σας τόσο εδώ όσο και στο group της εκπομπή στο Facebook.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα σας εύχομαι να είστε και να περνάτε υπέροχα!

Links

Startup Stories