Καλώς ορίσατε στο 13ο επεισόδιο του Startup Stories. Στο επεισόδιο αυτό έχω τη χαρά να μιλάω με τη Λέλα Δρίτσα. Η Λέλα είναι μία εκ των τριών συνιδρυτριών του nannuka και ουσιαστικά είναι η πρώτη γυναίκα founder που φιλοξενούμε σε αυτό το podcast.

Με τη Λέλα κάναμε μία πολύ όμορφη συζήτηση στην οποία εξηγεί αναλυτικά πως γεννήθηκε η ιδέα, τι είναι και πως λειτουργεί η nannuka. Μας μιλάει για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας αλλά και για τη χρηματοδότηση και βοήθεια που έχουν λάβει έως τώρα.

Κλείνοντας δεν θα μπορούσαμε να μη μιλήσουμε για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να είσαι νέα μητέρα και ταυτόχρονα να ξεκινάς και να «τρέχεις» τη δική σου επιχείρηση.

Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με ένα και μόνο αρνητικό. Δυστυχώς ο ήχος δεν είναι ο καλύτερος δυνατός, ελπίζω όμως να σας αρέσει.

Περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.

Nannuka

Nannuka LogoΗ Nannuka, είναι η πρώτη online πλατφόρμα αναζήτησης και αξιολόγησης επαγγελματιών για το παιδί στην Ελλάδα. Αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των γονιών, που αναζητούν επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων για τα παιδιά τους και των επαγγελματιών, που αναζητούν εργασία. Είναι ένας γρήγορος, εύκολος και ασφαλής τρόπος (το προφίλ σας προστατεύεται και τα προσωπικά σας στοιχεία δεν δημοσιοποιούνται) να έρθετε σε επαφή με υποψήφιους γονείς ή ειδικούς της επιλογής σας!

Λέλα Δρίτσα

Lela DritsaOλοκληρώνοντας τις σπουδές της (BA in Public Relations n Advertising) στο Αμερικάνικο κολλέγιο Deree και συνεχίζοντας για ΜΑ στο City University στο Λονδίνο (International Journalism), η Λέλα Δρίτσα βρέθηκε επι 6 χρόνια στον χώρο των Δημοσίων Σχέσεων (εταιρείες: PRogressive PR, Εταιρεία Τουριστικής κ Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών, AbouTourism) στοχεύοντας κυρίως στην πραγματοποίηση promo εκδηλώσεων και υλοποίησης στρατηγικών σχεδίων επικοινωνίας. Συγχρόνως απολαμβάνει τη μητρότητα, είναι mum blogger εδώ κ 4 χρόνια στο www.goldmum.gr και συνιδρυτής στο nannuka.gr

Κλείνοντας

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν βοηθούσατε στο να μάθουν περισσότεροι την ύπαρξη του Startup Stories. Υπάρχουν αρκετοί και διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να το κάνετε αυτό.

  1. Ο πρώτος είναι να κοινοποιήσετε το αυτό επεισόδιο μέσα από τα προφίλ σας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχετε.
  2. Ο δεύτερος τρόπος είναι να πείτε, σε όποιον πιστεύετε ότι θα τον ενδιέφερε η θεματολογία αυτού του Podcast, για την ύπαρξη του.
  3. Ο τρίτος είναι να γράψετε μία κριτική στη σελίδα του podcast στο iTunes.

Σας ευχαριστώ πραγματικά για την υποστήριξη σας. Θα περιμένω τα σχόλια σας τόσο εδώ όσο και στο group της εκπομπή στο Facebook.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα σας εύχομαι να είστε και να περνάτε υπέροχα!

Links

Startup Stories