Καλώς ορίσατε στο 14ο επεισόδιο του Startup Stories. Στο επεισόδιο αυτό έχω τη χαρά να μιλάω με το Παναγιώτη Βρυώνη γνωστό και ως vrypan σε πολλούς από εσάς και γενικά στο χώρο του διαδικτύου και των social media.

Ο Παναγιώτης είναι ο ιδρυτής της LongAccess και μέσα από τη συζήτηση που κάνουμε μου εξηγεί τόσο για το τι κάνει η longaccess όσο και το τι κάνει η νέα τους υπηρεσία, αυτή που πρακτικά πλέον έχουν ρίξει όλο τους το βάρος σαν εταιρία, το BigStash.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η συζήτηση για τις startups και γενικά για τις χρηματοδοτήσεις αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει σαν founder σε αυτό του το επιχειρηματικό ταξίδι.

Είναι ένα ενδιαφέρον επεισόδιο καθώς ο Παναγιώτης εκτός από γνώστης του χώρου και πολύ καλός συνομιλητής είναι και πρώην Podcaster, κάτι που του δίνει αρκετή άνεση πίσω από το μικρόφωνο.

Ελπίζω να σας αρέσει η συζήτηση και να βρείτε πραγματικά ενδιαφέρουσες τις συμβουλές του Παναγιώτη.

Περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.

LongAccess

longaccessΗ longaccess ιδρύθηκε από τον Παναγιώτη Βρυώνη και έχει ήδη δεχθεί δύο γύρους χρηματοδότησης από το Openfund. Η LongAccess αναπτύσει δύο λύσεις ψηφιακής αποθήκευσης αρχείων για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, τη longaccess και το bigstash.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποθηκεύσουν τα πολύτιμα ψηφιακά τους αρχεία για διάστημα που ξεπερνά αυτό σχεδόν κάθε άλλου αποθηκευτικού μέσου, και μάλιστα σε κόστος προσβάσιμο από τον καθένα.

Παναγιώτης Βρυώνης

Panagiotis VryonisΟ Παναγιώτης Βρυώνης είναι ο ιδρυτής της longaccess. Έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα προώθησης και επικοινωνίας μέσω Internet ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως developer αλλά και ως social media expert για εταιρείες πληροφορικής και εταιρείες επικοινωνίας και μάρκετινγκ.

Ο Παναγιώτης είναι από τους γνωστούς blogger του Ελληνικού διαδικτύου και μάλιστα είναι από τους πρώτους που δημιούργησαν το δικό τους Podcast.

Κλείνοντας

Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι το Παναγιώτη ή υπάρχουν θέματα τα οποία θα θέλατε να ασχοληθούμε μπορείτε να τα γράψετε στα σχόλια της εκπομπής και εγώ θα φροντίσω να τα μαζέψω και αν είναι αρκετά ίσως κάνω ένα επόμενο επεισόδιο…

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν βοηθούσατε στο να μάθουν περισσότεροι την ύπαρξη του Startup Stories. Υπάρχουν αρκετοί και διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να το κάνετε αυτό.

  1. Ο πρώτος είναι να κοινοποιήσετε το αυτό επεισόδιο μέσα από τα προφίλ σας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχετε.
  2. Ο δεύτερος τρόπος είναι να πείτε, σε όποιον πιστεύετε ότι θα τον ενδιέφερε η θεματολογία αυτού του Podcast, για την ύπαρξη του.
  3. Ο τρίτος είναι να γράψετε μία κριτική στη σελίδα του podcast στο iTunes.

Σας ευχαριστώ πραγματικά για την υποστήριξη σας. Θα περιμένω τα σχόλια σας τόσο εδώ όσο και στο group της εκπομπή στο Facebook.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να εγγραφείτε σήμερα στη bigstash και να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για 1 χρόνο εντελώς δωρεάν έχοντας 5 TB αποθηκευτικό χώρο.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα σας εύχομαι να είστε και να περνάτε υπέροχα!

Links

Startup Stories