Καλώς ορίσατε στο 15ο επεισόδιο του Startup Stories. Σε αυτό το επεισόδιο θα γνωρίσουμε ακόμη μία Ελληνική Startup εταιρία μέσα από τα μάτια του ιδρυτή και δημιουργού της. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Παπασπυρίδη και τη reEmbed.

Ο Αλέξανδρος μας εξηγεί τι ακριβώς είναι η reEmbed και πως μπορεί να επωφεληθεί ένας ιδιοκτήτης ενός website χρησιμοποιώντας την υπηρεσία. Μας μιλάει φυσικά για όλη τη πορεία της ιδέας, πως έφτασε στο σημείο σχεδόν να εγκαταλειφθεί και τι τον έκανε να συνεχίσει τη προσπάθεια αυτή παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για μία υπηρεσία που πραγματικά πριν λίγο καιρό δεν ήξερα ότι ήταν Ελληνική προσπάθεια, ενώ έβλεπα ότι ολοένα και περισσότερα Portal την χρησιμοποιούν.

Περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας. Αν νομίζετε ότι υπάρχουν περισσότερα πράγματα που θα θέλατε να ρωτήσετε τον Αλέξανδρο και δεν τα αναφέραμε, τότε στείλτε τα μου και εγώ αν είναι αρκετά θα προσπαθήσω να κάνω ένα follow back ή ακόμα και ένα δεύτερο επεισόδιο.

reEmbed

reEmbedΗ reEmbed είναι μια καινοτόμα υπηρεσία η οποία επιτρέπει σε ιστοσελίδες να εκμεταλλευτούν τα βίντεο που έχουν ενσωματώσει (YouTube, Dailymotion, Vimeo, Self-hosted) ώστε να αυξήσουν τα έσοδα και τους επισκέπτες τους.  Η εισαγωγή μιας γραμμής κώδικα στη σελίδα αρκεί ώστε όλα τα υπάρχοντα βίντεο της ιστοσελίδας να αντικατασταθούν αυτόματα με έναν προσαρμοσμένο video player που επιτρέπει την προσθήκη διαφημίσεων και την συλλογή ποιοτικών στατιστικών σε πραγματικό χρόνο.

Αλέξανδρος Παπασπυρίδης

PapaspyridisΟ Αλέξανδρος Παπασπυρίδης είναι ο ιδρυτής και δημιουργός της reEmbed. Πριν την reEmbed είχε εργαστεί ως γενικός διευθυντής στο Flash.gr/Nooz.gr και είχε δημιουργήσει το πολύ γνωστό news aggregator, iNews.gr

Κλείνοντας

Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι τον Αλέξανδρο ή υπάρχουν θέματα τα οποία θα θέλατε να ασχοληθούμε μπορείτε να τα γράψετε στα σχόλια της εκπομπής και εγώ θα φροντίσω να τα μαζέψω και αν είναι αρκετά ίσως κάνω ένα επόμενο επεισόδιο…

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν βοηθούσατε στο να μάθουν περισσότεροι την ύπαρξη του Startup Stories. Υπάρχουν αρκετοί και διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να το κάνετε αυτό.

  1. Ο πρώτος είναι να κοινοποιήσετε το αυτό επεισόδιο μέσα από τα προφίλ σας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχετε.
  2. Ο δεύτερος τρόπος είναι να πείτε, σε όποιον πιστεύετε ότι θα τον ενδιέφερε η θεματολογία αυτού του Podcast, για την ύπαρξη του.
  3. Ο τρίτος είναι να γράψετε μία κριτική στη σελίδα του podcast στο iTunes.

Σας ευχαριστώ πραγματικά για την υποστήριξη σας. Θα περιμένω τα σχόλια σας τόσο εδώ όσο και στο group της εκπομπή στο Facebook.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα σας εύχομαι να είστε και να περνάτε υπέροχα!

Links

Startup Stories