Καλώς ορίσατε στο 16ο επεισόδιο του Startup Stories. Καλεσμένος αυτή την εβδομάδα είναι ο Αντώνης Αργυρός, ένας εκ των συνιδρυτών της liateR (Retail reversed). Ο Αντώνης εξηγεί τι ακριβώς είναι το liateR, πως γεννήθηκε η ιδέα πίσω από την υπηρεσία και πως αυτό μπορεί να αλλάξει ριζικά την εμπειρία των καταναλωτών μέσα σε ένα φυσικό κατάστημα.

H liateR είναι μία ενδιαφέρουσα υπηρεσία η οποία για να είμαι ειλικρινής μου κίνησε το ενδιαφέρον και σκέφτομαι να τη δοκιμάσω σύντομα. Εκτός όμως από την παρουσίαση της ιδέας ο Αντώνης μας μιλάει για την εμπειρία του μέσα από το accelerator program της Metavallon και πως αυτό βοήθησε την εταιρία έτσι ώστε να συνάψει συμφωνίες συνεργασίας τόσο με τη Microsoft όσο και με την Intel.

Ακούστε τη συνέντευξη και στείλτε μου ή γράψτε παρακάτω τα σχόλια σας. Αν νομίζετε ότι υπάρχουν περισσότερα πράγματα που θα θέλατε να μάθετε από τον Αντώνη και δεν τα αναφέραμε, τότε στείλτε τα μου και εγώ αν είναι αρκετά θα προσπαθήσω να κάνω ένα follow back ή ακόμα και ένα δεύτερο επεισόδιο.

liateR (Retail reversed)

liateRΤο liateR (Retail reversed) είναι ενα interactive sales εργαλείο για retailers και brands στο χώρο της ένδυσης και του αξεσουάρ.  Η εξελιγμένη αυτή διαδραστική εφαρμογή που επιτρέπει στον καταναλωτή να δοκιμάζει ρούχα και αξεσουάρ χωρίς να χρειάζεται το φυσικό δοκιμαστήριο , ούτε να βγάλει τα ρούχα του , χωρίς να χρειάζεται καν το κατάστημα να είναι ανοικτό, δοκιμάζεται ήδη σε επιλεγμένα καταστήματα της χώρας , έχει βραβευθεί σε παγκόσμιους διαγωνισμούς και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον από τις πιο σημαντικές εταιρίες του χώρου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αντώνης Αργυρός

Antonis ArgyrosΟ Αντώνης Αργυρός είναι ένας εκ των συνιδρυτών της liateR. Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε μαζί με τα δυο του αδέλφια Σταμάτη και Σπύρο την πρώτη του επιχείρηση την οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα. 16 χρόνια μετά o όμιλος Sportmania συμπεριλαμβάνει ένα δίκτυο 6 φυσικών καταστημάτων αθλητικών ειδών, το πρώτο και πιο παλιό αθλητικό ηλεκτρονικό κατάστημα στην χώρα ( www.esportmania.gr) καθώς και την εταιρεία αθλητικής ένδυσης Evagon.

Τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί ενεργά με τον χώρο των startups και της νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Έχοντας στο επίκεντρο τεχνολογίες που έχουν να κάνουν με την αναγνώριση κίνησης και την εικονική πραγματικότητα δημιούργησε τη liater. Είναι ευτυχισμένος πατέρας 3 γιων και αφιερώνει τον ελάχιστο προσωπικό του χρόνο στην συμμετοχή σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που προάγουν την καινοτομία και την εκπαίδευση στη χώρα μας.

Κλείνοντας

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν βοηθούσατε στο να μάθουν περισσότεροι την ύπαρξη του Startup Stories. Υπάρχουν αρκετοί και διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να το κάνετε αυτό.

  1. Ο πρώτος είναι να κοινοποιήσετε το αυτό επεισόδιο μέσα από τα προφίλ σας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχετε.
  2. Ο δεύτερος τρόπος είναι να πείτε, σε όποιον πιστεύετε ότι θα τον ενδιέφερε η θεματολογία αυτού του Podcast, για την ύπαρξη του.
  3. Ο τρίτος είναι να γράψετε μία κριτική στη σελίδα του podcast στο iTunes.

Σας ευχαριστώ πραγματικά για την υποστήριξη σας. Θα περιμένω τα σχόλια σας τόσο εδώ όσο και στο group της εκπομπή στο Facebook.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα σας εύχομαι να είστε και να περνάτε υπέροχα!

Links

Startup Stories