Κατ’ αρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για τα σχόλια σας και γενικά για την υποστήριξη που δείξατε σε αυτό το Podcast μετά το πρώτο επεισόδιο. Φαίνεται πως υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τις Startups και η ιδέα ενός τέτοιου Podcast τους άρεσε.

Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το επεισόδιο. Ο λόγος είναι ότι επιτέλους φτάσαμε στη πρώτη μας συνέντευξη. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στις Ελληνικές Startups και να μάθουμε από τους ανθρώπους που καθημερινά ασχολούνται με αυτές όλα τα βήματα, τις δυσκολίες αλλά και τη πορεία που έχουν επιλέξει. Θα δούμε διαφορετικές επιλογές και θα μάθουμε αρκετές χρήσιμες συμβουλές.

tradeNOW

tradenowΗ πρώτη μας στάση σε αυτό το ταξίδι είναι η tradeNOW. Η tradeNOW είναι η πρώτη Ελληνική πλατφόρμα ανταλλαγών. Ξεκίνησε το ταξίδι της τον Ιανουάριο του 2013 και σήμερα ο ιδρυτής της, Γιάννης Δεληγιάννης, θα μας δώσει περισσότερες πληροφορίες, τόσο για την πλατφόρμα που έχει αναπτύξει η εταιρία όσο και για την πορεία της αυτά τα δύο χρόνια.

Αυτές τις μέρες η tradeNOW τρέχει μία crowdfunding καμπάνια μέσα από τη πλατφόρμα του IndieGoGo με στόχο να μαζέψει χρήματα τα οποία θα διαθέσει για την περαιτέρω ανάπτυξη της αλλά και τη δημιουργία μίας mobile εφαρμογής. Η καμπάνια πάει σχετικά καλά, αλλά νομίζω ότι είναι στο χέρι όλων μας να την κάνουμε επιτυχημένη και η tradeNOW να πιάσει το στόχο των 50,000$ που έχει θέσει.

Γιάννης Δεληγιάννης

Yiannis DeliyiannisΟ Γιάννης είναι ο Γενικός Διευθυντής της tradeNOW. Eίναι υπεύθυνος για τη στρατηγική, ανάπτυξη και την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας. Μετά από μία επιτυχημένη πορεία στον ιδιωτικό τομέα, εργάστηκε στο παρελθόν ως Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου της Vodafone Ελλάδος, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του Startup. Υπεύθυνος φαίνεται πως είναι ο φίλος και συνεργάτης του, Γιώργος Καραμανόγλου αφού αυτός του φύτεψε την ιδέα της εταιρίας.

Σε αυτό το επεισόδιο θα τον ακούσετε να μας εξηγεί το πώς γεννήθηκε η ιδέα της tradeNOW και να αναφέρει όλη τη πορεία της εταιρίας από τον Ιανουάριο του 2013 έως και σήμερα.

Κλείνοντας

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν βοηθούσατε στο να μάθουν περισσότεροι την ύπαρξη του Startup Stories. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείτε να το κάνετε αυτό.

  1. Ο πρώτος είναι να κοινοποιήσετε αυτό το επεισόδιο στους φίλους σας μέσα από τα προφίλ σας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα.
  2. Ο δεύτερος είναι να πείτε, σε όποιον πιστεύετε ότι θα τον ενδιέφερε η θεματολογία αυτού του Podcast, για την ύπαρξη του.
  3. Ο τρίτος είναι να κάνετε μία κριτική στη σελίδα του podcast στο iTunes.

Σας ευχαριστώ πραγματικά για την υποστήριξη σας. Θα περιμένω τα σχόλια σας τόσο εδώ όσο και στο group της εκπομπή στο Facebook.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα σας εύχομαι να είστε και να περνάτε υπέροχα!

Links