Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος με το επεισόδιο αυτό. Κατ’αρχάς γιατί θεωρώ τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο ένα πολύ επιτυχημένο επιχειρηματία, τρομερό προγραμματιστή και φυσικά πολύ καλό άνθρωπο. Είχα τη τιμή να τον γνωρίσω πριν από αρκετά χρόνια και πραγματικά έχω να πω μόνο τα καλύτερα για αυτόν.

Στο επεισόδιο αυτό ο Παναγιώτης μας αφηγείται όλη την ιστορία πίσω από τη BugSense. Μας λέει για το πώς δημιουργήθηκε, τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, τη χρηματοδότηση που έλαβαν και φυσικά για όλες τις λεπτομέρειες και συζητήσεις που έγιναν για την εξαγορά της εταιρίας. Αναφέρει τις εταιρίες που ενδιαφέρθηκαν για την εξαγορά της BugSense και πολλές άλλες λεπτομέρειες που είναι πολύ πιθανόν να μη γνωρίζετε.

Στο τέλος κάνουμε μία συζήτηση γενικά για τον χώρο των Startups και εκεί δίνει πολύτιμες συμβουλές.

Θεωρώ ότι το επεισόδιο αυτό δε πρέπει να το χάσετε γιατί υπάρχουν πολλά που μπορείτε να «πάρετε» μέσα από αυτό. Η συζήτηση ήταν τόσο καλή που ξεφύγαμε από το χρόνο και έτσι θα δείτε ότι το επεισόδιο αυτό είναι μεγαλύτερο από 30 λεπτά.

Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Panayiotis PapadopoulosΟ Παναγιώτης Παπαδόπουλος είναι ένας εκ των δημιουργών της BugSense. Πλεόν μετά την εξαγορά της εταιρίας από τη Splunk έχει τον τίτλο του Director of Product Management, ενώ προσφέρει και τις γνώσεις του σε άλλες Startups σαν σύμβουλος.

Splunk

SplunkH Splunk είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρείες λογισμικού εφαρμογών για επιχειρησιακές πληροφορίες πραγματικού χρόνου (real-time operational intelligence) έχοντας λογισμικό για την αναζήτηση, παρακολούθηση και ανάλυση big data που δημιουργούνται από εφαρμογές υπολογιστών. Είναι εισηγμένη στο Αμερικανικό χρηματιστήριο (SPLK στο NASDAQ) και έχει πολλούς και σημαντικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Κλείνοντας

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν βοηθούσατε στο να μάθουν περισσότεροι την ύπαρξη του Startup Stories. Υπάρχουν αρκετοί και διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να το κάνετε αυτό.

  1. Ο πρώτος είναι να κοινοποιήσετε το αυτό επεισόδιο μέσα από τα προφίλ σας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχετε.
  2. Ο δεύτερος τρόπος είναι να πείτε, σε όποιον πιστεύετε ότι θα τον ενδιέφερε η θεματολογία αυτού του Podcast, για την ύπαρξη του.
  3. Ο τρίτος είναι να κάνετε μία κριτική στη σελίδα του podcast στο iTunes.

Σας ευχαριστώ πραγματικά για την υποστήριξη σας. Θα περιμένω τα σχόλια σας τόσο εδώ όσο και στο group της εκπομπή στο Facebook.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα σας εύχομαι να είστε και να περνάτε υπέροχα!

Links