Αισίως φτάσαμε στο τέταρτο επεισόδιο του Startup Stories. Κατ’αρχάς να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα αλλά και την ανταπόκριση που δείξατε μετά το τρίτο επεισόδιο του Startup Stories.

Στο σημερινό επεισόδιο καλεσμένος είναι ο Γιάννης Κατσιώτης, ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας του ParkAround. Μιλάμε αρκετά για το ParkAround, για το τι ακριβώς είναι, πως λειτουργεί, για τον τρόπο που η εταιρία βγάζει χρήματα αλλά και για το marketing approach που ακολουθούν. Στο τέλος του επεισοδίου κάνουμε μία γενική συζήτηση για το Ελληνικό οικοσύστημα των Startups.

Ένα ακόμη γεμάτο επεισόδιο με αρκετές πληροφορίες για μία από τις ελπιδοφόρες Ελληνικές startups.

Γιάννης Κατσιώτης

John-katsiotisΓνωρίζω το Γιάννη Κατσιώτη εδώ και αρκετά χρόνια. Είχαμε γνωριστεί σε κάποιο Microsoft Event και είχαμε μιλήσει αρκετά. Ο Γιάννης εκτός από ταλαντούχος προγραμματιστής είναι και ένας εκ των ιδρυτών του ParkAround.

 

ParkAround

parkaroundΤο ParkAround είναι ένα καινοτόμο ελληνικό startup με το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τις τιμές των οργανωμένων χώρων πάρκινγκ στην περιοχή που σε ενδιαφέρει, να κλείσετε τη θέση σας μέσα από την εφαρμογή και να έχετε μία σημαντική έκπτωση.

Με το ParkAround μπορείτε να γνωρίζετε από πριν που θα παρκάρετε, πόσο θα σας κοστίσει και να φυσικά κερδίσετε πολύτιμο χρόνο.

Κλείνοντας

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν βοηθούσατε στο να μάθουν περισσότεροι την ύπαρξη του Startup Stories. Υπάρχουν αρκετοί και διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να το κάνετε αυτό.

  1. Ο πρώτος είναι να κοινοποιήσετε το αυτό επεισόδιο μέσα από τα προφίλ σας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχετε.
  2. Ο δεύτερος τρόπος είναι να πείτε, σε όποιον πιστεύετε ότι θα τον ενδιέφερε η θεματολογία αυτού του Podcast, για την ύπαρξη του.
  3. Ο τρίτος είναι να κάνετε μία κριτική στη σελίδα του podcast στο iTunes.

Σας ευχαριστώ πραγματικά για την υποστήριξη σας. Θα περιμένω τα σχόλια σας τόσο εδώ όσο και στο group της εκπομπή στο Facebook.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα σας εύχομαι να είστε και να περνάτε υπέροχα!

Links