Το επεισόδιο αυτό του Startup Stories έχει μία ιδιαιτερότητα. Αυτή είναι ότι υπάρχουν δύο φιλοξενούμενοι και όχι ένας, όπως γίνεται έως σήμερα.

Καλεσμένοι λοιπόν είναι ο Δημήτρης Κουρτέσης και ο Κώστας Μπρατάνης, συνιδρυτές της GoodVid.io, οι οποίο μας μιλάνε για την εταιρία. Μου αφηγούνται όλη την ιστορία της εταιρίας ενώ μιλάνε και αναλυτικά για τον τρόπο που λειτουργεί η υπηρεσία που έχουν δημιουργήσει. Φυσικά από τη συζήτηση δεν λείπουν τα tips και οι συμβουλές προς ανθρώπους που θέλουν να κάνουν πράξη τη δική τους ιδέα.

Το επεισόδιο αυτό είναι αρκετά ενδιαφέρον κατά την άποψη μου. Θα ακούσετε αναλυτικά το πώς λειτουργεί το μοντέλο μίας εταιρίας που ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο, για την ακρίβεια παρέχει μία Software as a Service υπηρεσία για ηλεκτρονικά καταστήματα. Μιλάνε για τη χρηματοδότηση που έλαβαν από το Jeremie Openfund II αλλά και λένε πολύτιμα tips για όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους Startup.

GoodVid.io

goodvidioH GoodVid.io είναι μία εταιρία που παρέχει στα ηλεκτρονικά καταστήματα τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν την αγοραστική εμπειρία των πελατών τους αξιοποιώντας online video περιεχόμενο. Με την υπηρεσία τους έχουν έρθει να καλύψουν ένα μεγάλο κενό και ταυτόχρονα «πόνο» που έχουν οι ιδιοκτήτες των eShops αφού πλέον η επιλογή και η τοποθέτηση video περιεχομένου μέσα στις σελίδες προϊόντων γίνεται πολύ εύκολα με μόνο μερικά κλικ.

Δημήτρης Κουρτέσης

Dimitris KourtesisΟ Δημήτρης Κουρτέσης ασχολείται με τη πληροφορική εδώ και πολλά χρόνια. Είναι υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Sheffield ενώ είναι συγγραφέας και συν-συγγραφέας 40 περίπου ακαδημαϊκών δημοσιεύσεων. Είναι ο ένας εκ των δύο συνιδρυτών της GoodVid.io ενώ πριν τη πληροφορική είχε ασχοληθεί με την ηχοληψία.

Κώστας Μπρατάνης

Kostas BratanisΟ Κώστας Μπρατάνης είναι υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Sheffield και πρόκειται για τον δεύτερο συνιδρυτή της GoodVid.io. Ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με τη πληροφορική και η αγάπη του για τις Startups τον οδήγησαν στη συνεργασία με το Δημήτρη Κουρτέση και την δημιουργία της GoodVid.io

Κλείνοντας

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν βοηθούσατε στο να μάθουν περισσότεροι την ύπαρξη του Startup Stories. Υπάρχουν αρκετοί και διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να το κάνετε αυτό.

  1. Ο πρώτος είναι να κοινοποιήσετε το αυτό επεισόδιο μέσα από τα προφίλ σας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχετε.
  2. Ο δεύτερος τρόπος είναι να πείτε, σε όποιον πιστεύετε ότι θα τον ενδιέφερε η θεματολογία αυτού του Podcast, για την ύπαρξη του.
  3. Ο τρίτος είναι να κάνετε μία κριτική στη σελίδα του podcast στο iTunes.

Σας ευχαριστώ πραγματικά για την υποστήριξη σας. Θα περιμένω τα σχόλια σας τόσο εδώ όσο και στο group της εκπομπή στο Facebook.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα σας εύχομαι να είστε και να περνάτε υπέροχα!

Links