Καλώς ορίσατε στο 18ο επεισόδιο του Startup Stories.

Καλεσμένος αυτή την εβδομάδα είναι ο Γιάννης Δοξαράς, ιδρυτής και δημιουργός της Warply. Ο Γιάννης μοιράζεται μαζί μας πολύτιμες πληροφορίες για το Mobile Marketing. Μας λέει πως είναι αυτή τη στιγμή τα πράγματα σε Ελλάδα και εξωτερικό και πως θα είναι στο κοντινό μας μέλλον.

Φυσικά η συζήτηση δε μένει μόνο εκεί. Ο Γιάννης μιλάει για τη Warply αναφέροντας την ιστορίας της. Ένα ενδιαφέρον κομμάτι είναι η αναφορά στα λάθη που έκαναν στην αρχή και πως αυτά κόντεψαν να φέρουν ένα πρόωρο τέλος στην εταιρία. Μας μιλάει για τις ξένες αγορές και τη δυσκολία που υπάρχει στο να μπεις και να κατακτήσεις μία αγορά του εξωτερικού. Πρόσφατα η Warply επεκτάθηκε στην αγορά της Ινδίας και φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να μην ήταν ένα από τα θέματα της συζήτησης μας. Τέλος ο Γιάννης δίνει τη δική του οπτική γωνία για το ποιο είναι το «καλύτερο» επιχειρηματικό μοντέλο και το τι προτείνει αυτός σε κάθε νέο επιχειρηματία να ακολουθήσει.

Μία συζήτηση γεμάτη πληροφορίες. Το επεισόδιο αυτό είναι λίγο μεγαλύτερο σε διάρκεια αλλά νομίζω ότι πραγματικά αξίζει να το ακούσει κάποιος μέχρι και το τέλος του.

Ακούστε τη συνέντευξη και στείλτε μου ή γράψτε παρακάτω τα σχόλια σας. Αν νομίζετε ότι υπάρχουν περισσότερα πράγματα που θα θέλατε να μάθετε από τον Γιάννη και δεν τα αναφέραμε, τότε στείλτε τα μου και εγώ αν είναι αρκετά θα προσπαθήσω να κάνω ένα follow back ή ακόμα και ένα δεύτερο επεισόδιο.

Warply

warplyΗ Warply, είναι μία ελληνική, πρωτοπόρος start-up με εξειδίκευση στο mobile marketing και mobile CRM. Η εταιρεία σήμερα έχει δεκάδες πελάτες και δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού παρέχοντας υπηρεσίες διαφήμισης, πώλησης και πληρωμών σε συσκευές κινητών. Πρόσφατα η Warply επεκτάθηκε στην αγορά της Ινδίας παρέχοντας τη πλατφόρμα Warply Engage αλλά και τις άλλες mobile εφαρμογές της.

Γιάννης Δοξαράς

John DoxarasO Γιάννης Δοξαράς σπούδασε Θεωρητική φυσική στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Πανεπιστήμιο του Cambridge.  Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής και ακαδημαϊκής του καριέρας υπήρξε μάρτυρας όλων των μεγάλων επαναστάσεων στην επιστήμη των υπολογιστών.

Μέχρι σήμερα έχει ιδρύσει και αναπτύξει τρεις εταιρείες, όπου ήταν υπεύθυνος για τη διαχείριση ομάδων, τη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών και την ανάπτυξή τους στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια και Βόρεια Αμερική. Σήμερα, είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Warply, μιας start-up εταιρείας που ο ίδιος εμπνεύστηκε και ανέπτυξε στην κορυφαία ελληνική εταιρεία Mobile Marketing και CRM.  Επίσης, είναι ο βασικός δημιουργός νέων υπηρεσιών και τεχνολογιών, όπως είναι η νέα πλατφόρμα Warply Engage, το Warply AdNetwork, κα.

Κλείνοντας

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν βοηθούσατε στο να μάθουν περισσότεροι την ύπαρξη του Startup Stories. Υπάρχουν αρκετοί και διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να το κάνετε αυτό.

  1. Ο πρώτος είναι να κοινοποιήσετε το αυτό επεισόδιο μέσα από τα προφίλ σας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχετε.
  2. Ο δεύτερος τρόπος είναι να πείτε, σε όποιον πιστεύετε ότι θα τον ενδιέφερε η θεματολογία αυτού του Podcast, για την ύπαρξη του.
  3. Ο τρίτος είναι να γράψετε μία κριτική στη σελίδα του podcast στο iTunes.

Σας ευχαριστώ πραγματικά για την υποστήριξη σας. Θα περιμένω τα σχόλια σας τόσο εδώ όσο και στο group της εκπομπή στο Facebook.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα σας εύχομαι να είστε και να περνάτε υπέροχα!

Links

Startup Stories