Γεια χαρά σε όλους, είμαι ο Γιώργος Χατζημανώλης και θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας σε αυτό το πρώτο επεισόδιο του Startup Stories. Κάθε εβδομάδα θα μιλάω με τους ιδρυτές των καλύτερων Ελληνικών startup αλλά και με ανθρώπους του επιχειρηματικού χώρου που θα μας δώσουν φοβερές συμβουλές. Κάθε Παρασκευή θα υπάρχει ένα νέο επεισόδιο το οποίο θα μας παρουσιάζει μία νέα προσπάθεια και μέσα από τα μάτια των ιδρυτών της θα μας οδηγεί στο δύσκολο ταξίδι που έχουν επιλέξει.

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με τη δημιουργία αυτού του Podcast. Κατ’αρχάς είμαι μεγάλος λάτρης των Podcast και θεωρώ ότι είναι ένα από τα καλύτερα μέσα επικοινωνίας που υπάρχουν σήμερα. Το καλό με τα Podcast είναι ότι μπορούμε να ακούσουμε ότι πραγματικά μας ενδιαφέρει, τη στιγμή ακριβώς που θέλουμε χωρίς καμία διακοπή για διαφημίσεις. Επιπλέον τα podcast μπορούμε να τα ακούμε όποτε και όπου θέλουμε χωρίς να χρειάζεται να είμαστε προσηλωμένοι σε αυτά, σε διαφορά για παράδειγμα με τα Video που πρέπει να είμαστε κολλημένοι στον υπολογιστή ή σε οποιαδήποτε άλλη οθόνη και να μη κάνουμε τίποτα άλλο ταυτόχρονα.

Ο δεύτερος λόγος που είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με τη δημιουργία αυτού του Podcast είναι γιατί είμαι μεγάλος λάτρης των Startups. Γενικά μπορώ να πω ότι το επιχειρηματικό μικρόβιο υπάρχει μέσα μου από μικρή ηλικία. Μου αρέσει όμως και να μαθαίνω οτιδήποτε αφορά νέες προσπάθειες και να τις υποστηρίζω και εγώ με τον τρόπο μου. Τα τελευταία χρόνια ακολουθώ αρκετές προσπάθειες ενώ είμαι ένας από τους τακτικούς θαμώνες των διαφόρων εκδηλώσεων που γίνονται στη πόλη και αφορούν Startups.

Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά καλά Ελληνικά Startups τα οποία αξίζει να αναφερθούν μέσα από αυτό το Podcast.

Τέλος ένας ακόμη στόχος αυτού του Podcast είναι να δημιουργήσω ένα κανάλι που ο κάθε νέος ή επίδοξος επιχειρηματίας θα μπορεί να βρει και να ακούσει συμβουλές και ιστορίες οι οποίες είτε θα τον βοηθήσουν στο δύσκολο ταξίδι της επιχειρηματικότητας, είτε θα του δώσουν τη σπίθα και την ώθηση που μπορεί να χρειάζεται για να ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια.

Σε αυτό το επεισόδιο περιγράφω τη δομή που θα έχει το κάθε επεισόδιο καθώς και λέω λίγα λόγια για εμένα. Το επεισόδιο αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι αρκετά διαφορετικό από τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν καθώς δεν υπάρχει κάποια συνέντευξη και είναι και αρκετά μικρότερο από τα επόμενα. Θεώρησα όμως σημαντικό πριν αρχίσουμε το ταξίδι μας να σας δώσω μία εικόνα του τι είναι το Startup Stories και να ξέρετε τι πρόκειται να ακούσετε.

Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να μάθω τη γνώμη σας τόσο για το επεισόδιο αυτό όσο και γενικότερα για την ιδέα αυτού του Podcast. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρω τι σας ενδιαφέρει να ακούσετε και να μάθετε. Θα διαβάσω όλα σας τα σχόλια και τις απόψεις σας τόσο σε αυτή τη σελίδα όσο και στην ομάδα του Startup Stories στο Facebook.

Αν σας αρέσει η ιδέα και το podcast και πιστεύετε ότι έχει κάποια αξία τότε θα ήταν πολύ σημαντικό να το κοινοποιήσετε στους γνωστούς σας και σε ανθρώπους που πιστεύετε ότι θα ενδιαφέρονταν για τις πληροφορίες που θα υπάρχουν σε κάθε επεισόδιο του Startup Stories.

Social Networks

Links

Σας ευχαριστώ πραγματικά που ακούσατε αυτό το επεισόδιο!